Menu

Velkommen i DF-Tulles univers

Velkommen i DF-Tulles univers

 Den svenske racismedømte nazi-hipster og "kunstner" Dan Park, har længe nydt at blive velmodtaget i Dansk Folkepartis bagland. Se fotos af Dan Park der heiler foran jødisk synagog i Malmø.

Den svenske racismedømte nazi-hipster og "kunstner" Dan Park, har længe nydt at blive velmodtaget i Dansk Folkepartis bagland.

Her et foto af Dan Park sammen med formanden for Dansk Folkeparti Kristian Thuelsen Dahl og Christian Frei. Christian Frei har været on and off talsmand for islamhadske For Frihed- For Frihed er en dansk Spinoff på tyske Pegida.

Billedet er taget under Folkemødet på Bornholm i 2015. Bemærk hvor bredt Dansk Folkepartis formand smiller, han følte sig helt sikkert blandt venner.

Nicolai Sennels der også er medlem af Dansk Folkeparti og aktiv i For Frihed, hyggede sig også med Dan Park under Folkemødet på Bornholm.

Her er så et par screencaps fra Dansks Folkepartis svenske ven Dan Parks Facebook.  Det man ser er Dan Park der hygger sig med sine nazistiske venner i Ungarn, under en nazikoncert sidst i 2016. I 2015 var Dan Park også i Ungarn og lod sig fotografer med ungarske nazister fra Blood & Honour.

Dan Park er nemlig også ret så rummelig, ligesom Dansk Folkeparti så ser han ikke noget galt i at omgås højreekstreme personligheder.

 

 

Screencap: Dan Park heiler foran den jødiske synagogen i Malmø. Kilde http://polimasaren.se/pegida-sveriges-hogerextrema-kopplingar/

 

Læs mere:

Dan Park dømt for racisme og folkehetz.

 

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?