Menu

Skam dig din nazist

DF-valgfolder 2011

Dansk Folkepartis Søren Espersens ensidige propaganda for Israels Palæstinenser-politik er kvalmende.

 

 

Perfid er det første ord som falder mig ind når jeg ser Søren Espersen.

Det næste jeg så tænker på er udemokratisk, ensidig, hadefuld. Derefter går det op for mig at Søren Espersen blot er en ud af mange af de der højreorienterede islamofobiske, pro-Israelske propagandaklovne, der af forskelige årsager lir den israelske højrefløjs hadepropaganda om "de palæstinensiske dyr" af hele tiden.

http://politiken.dk/indland/politik/ECE2334933/soeren-espersen-danmark-er-med-i-uanstaendig-aktion-mod-israel/

Jeg kunne være fuldstændigt ligeglad med hvad et tidligere medlem af en dansk højreekstrem forening -kendt for racisme og fremmedhad (Den Danske Forening ) går og mener om dit og dat, eller hvor han tager på ferie. Men nu er det sådan at dette tidligere medlem af højreekstreme Den Danske Forening, faktisk sidder i Folketinget og er dermed et slags omvandrende visitkort for alle os danskere.

Søren Espersen er gift med en jødisk kvinde og rejser tit til Israel.

Jeg har også en relation til jødedommen, via min familie. Jeg har også rejst rundt i Israel og jeg har såmen også familiemedlemmer bosidende i Israel - endda af den ortodokse slags.

Men i modsætning til Søren Espersen bifalder jeg på ingen måde den Israelske højrefløjs fascisiske palæstinensere-politik.

Søren Espersen ser ud til at elske Israels barbariske og brutale behandling af palæstinenserne. Jo mere voldsom konfrontation jo hurtigere ses Søren Espersen, fare hen til tasterne og ud på Facebook, med noget grimt om muslimer eller palæstinenserne, som i hans øjne er en flok terroristiske hunde og ikke mennesker, slet ikke mennesker som de "rigtige" mennesker i Israel.

"De såkaldte bosættelser kan altså juridisk ikke betragtes som illegale, hverken i forhold til Geneve-Konventionen eller Resolution 242.

Noget andet er så, hvad man i verdens-opinionen har af politiske opfattelser. Og det er så sagen, for alt dette er politik og kun politik, og bør behandles således: i en politisk diskussion. Juridisk bliver grænserne mellem Israel og den nye palæstinensiske stat således først “international lov” i det øjeblik, de to parter er nået til enighed om, hvor grænserne mellem de to lande går. Og en sådan aftale kan først blive virkelighed i forbindelse med en fredsslutning. Og indtil en sådan er en realitet, foretager Israel sig juridisk intet ulovligt."
Citat Søren Espersen, Facebook 2014

At Israels bosættelser er ulovlige er et faktum men ikke for Søren Espersen. Søren Espersen påstod også meget længe at der ikke fandtes massegrave i Kosovo. Så hvad kan man forvente af sådan en mand ?

Søren Espersen er meget optaget af at vi alle indser at palæstinenserne er som datidens tyske nazister- de forfulgte er som dengang jøderne og de barbariske bøddler er muslimerne - nutidens nazister, i hverfald for Israels fascister og for Søren Espersen.

Men der er noget som ikke helt hænger sammen i Espersens anti-palæstinensiske propaganda.

Det hænger ikke sammen fordi det ikke handler om at palæstinenserne hader jøderne fordi de er jøder, eller at palæstinenserne er ikke mennesker men dyr, som kun lever for at tage et bombebælte på og sprænge sig selv i stykker på en af de "rigtige" menneskers (Læs israelere) fortovscafe midt i Jerusalem.

Det som er kernen i hele konflikten og som folk som Søren Espersen og mange andre er tavse om er at Israels og palæstinas blod også er vores ansvar. Et ansvar som vi ikke vil tage på os.

Man vil ikke tage ansvaret for at de allierede magter med USA i spidsen under 2 Verdenskrig, ventede alt for længe på at gribe ind overfor Hitler, med det til følge at millioner af jøder over hele Europa - herunder også enkelte af mine egne familiemedlemmer, endte med at blive masseuddryddet af de tyske nazister og deres medløbere som fandtes i samtlige europæiske lande - også i Danmark.

Europa med USA i spidsen valgte at eksporter den dårlige samvittighed- holocaust - til Palæstina.
Palæstina fik rollen som plaster over Europas sorte samvittighed. /europæernes forfølgelse af jøderne gennem historien.

Faktum er jo at uanset hvor smukt det ser ud i historiebøgerne f.eks at danskerne reddede de få tusinde danske jødere fra Hitlers uddryddelseslejre, så endte tusinde af tyske, polske, tjekkiske osv jødere med at blive udryddet af nazisterne, fordi mange nabolande herunder også Danmark, havde den holdning og politik at man ikke var forpligtet til at modtage jødiske flygtninge.

Danmark for danskerne lyd dengang overfor jøder på flugt fra nazisternes forfølgelser.

Stadigvæk den dag i dag høres ekkoet af "Danmark for danskerne" blot er det muslimer og ikke jøder, folk som Søren Espersen har noget imod.

Som nævnt tidligere er jeg ud af en jødisk familie og jeg ved at mange jødere, hvis de blivere sure på nogen eller er uenig med nogen, især om Israels rolle i "konflikten", har det med at råbe NAZIST efter meningsmodstandere.

Den jødiske forfatter og professor Victor Klemperer omtalte zionismen i sine dagbøger (Skrevet under 2 verdenskrig i Tyskland ) som en jødisk form for nationalsocialisme. Han anså zionismen for at være ligeså racistisk og ekstrem som den tyske nationalsocialisme.

"Victor Klemperer's critique of Zionism : "To me," he writes in June of 1934, "the Zionists, who want to go back to the Jewish state of AD70 ... are just as offensive as the Nazis. With their nosing after blood, their ancient 'cultural roots', their partly canting, partly obtuse winding back of the world they are altogether a match for the National Socialists..."

Jeg vil også benytte mig af denne jødiske debatskik og råbe NAZIST efter Søren Espersen. Godt nok har han rettens ord for at han ikke er nazist. Men som en af jødisk afstamning og med familie i Israel vil jeg til enhver tid råbe NAZIST efter ham for når Søren Espersen taler om palæstinenerne eller muslimerne, tænker jeg straks på Victor Klemperers ord og på  30ernes jøder og Hitler.


Skam dig Søren Espersen din nazist !


Læs mere:

Søren Espersen mobber muslimsk barn på Facebook.
DF og Søren Espersen i Israels tjeneste.

Søren Espersen støtter investeringer i Kampdroner.

 


 

 

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?