Menu

Erstatningssag mod SIAD og SIOE udsat

Anders Gravers, formand for SIAD/SIOE

Dansk Journalistforbind og den Islamfjendtlige organisation Stop Islamiseringen af Danmark (SIAD) forhandler om brug af Kurt Westergaards Muhammedtegning


Kurt Westergaards erstatningssag mod SIAD og SIOE er udsat på forligsforhandlinger. Det oplyser Dansk Journalistforbund i dag til P77.

Som vi tidligere har omtalt her på P77, kræver Kurt Westergaard en erstatning på 250.000 kr. af Stop Islamiseringen af Danmark og søsterforeningen Stop Islamisation of Europe, for deres brug af den kendte Muhammedtegning til bl.a. en demonstration i Aalborg i marts 2008.

På den amerikanske islamkritiske blog Atlas Shrugs oplyser formanden Anders Gravers, at SIADs advokat har overbevist Westergaards advokater til at droppe sagen om brugen af tegningen til deres demonstration. Ifølge Gravers er der ikke nogen sag.

Den påstand afviser Dansk Journalistforbund, der på vegne af Kurt Westergaard har stævnet SIAD og SIOE.

»Dette ikke er korrekt,« udtaler DJs advokat, Anne Marie Németh, der ikke kan udtale sig mere konkret på grund af forligsforhandlingerne. Anne Marie Németh afviser samtidig Anders Gravers påstande om, at Politiets Efterretningstjeneste og Rune Eltard-Sørensen har noget med sagen at gøre.

Der er endnu ikke berammet en ny dato for hovedforhandling af sagen i retten i Aalborg.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Anders Gravers.

Last modified onTuesday, 18 May 2010 11:28

Vær med i debatten

Log In

Log in with Facebook

Forgot your password? / Forgot your username?